DONAȚII

Ajutorul tău reprezintă atingerea obiectivului nostru. Ceea ce pentru tine reprezintă o sumă modestă de bani, pentru noi face diferența.

Ne susținem activitatea din donațiile pe care le primim. Dacă și tu crezi că facem un bine, participă și tu susținând cauza noastră prin intermediul donației.

Redirecționând 3,5% din impozitul pe profit pentru salariul din anul 2019, urmează în ordine pașii de mai jos.

1. Descarcă și tipărește formularul

Pentru venituri obținute exclusiv din salariu sau din pensie
Pentru venituri obținute din alte surse, pe lângă salariu

*În funcție de situația în care te afli, completează cu datele personale numai unul dintre aceste formulare

**Anul precompletat în formular este 2018, deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar încheiat 2018.

* versiunea electronică editabila a formularului 230, disponibilă a fi deschisa cu Acrobat Reader XI sau alt program de editare pdf, poate fi descarcata de AICI

2. Completează cu atenție! Este foarte important să completezi două exemplare. Unul care va ajunge la asociația noastră și unul care va rămâne la tine.
3. Depune formularul

Orice sprijin financiar din partea companiilor ne ajută să ne îndeplinim obiectivele. Fără costuri suplimentare, companiile pot redirecționa către Asociația Zimbrul Carpatin până la 20% din impozitul pe venit sau profit datorat statului, în baza unui contract de sponsorizare.

Facilitățile cu privire la sponsorizări sunt reglementate prin Art. 25, aliniatul 4, litera i, Noul Cod Fiscal.

Dacă reprezinți o companie și vrei să sprijini proiectele noastre, poți descărca aici contractul nostru de sponsorizare.

Asociația Zimbrul Carpatin este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor sub numărul 5818/A/2007 și are codul fiscal 22150300. Începând cu 16.04.2019 asociația este înregistrată în Registrul unic al entităților/unităților de cult.