VALORI

CE FACEM?

Promovăm adoptarea unui comportament responsabil față de mediul înconjurător și încurajăm participarea la activități turistice și sportive în natură.
În ce credem?

RESPONSABILIZARE. Față de noi înșine, față de ceilalți și față de mediul în care trăim. Credem că fiecare are instrumentele necesare pentru a face bine. Oferim contextul și energia necesare manifestării responsabilizării pentru o lume activă și curată.

COMUNITATE. În continuă creștere. Credem în puterea colaborării dintre personalități diferite care se aliniază pentru servirea unui scop comun.

ACTIVISM. În toate acțiunile pe care le organizăm și la care participăm. Credem în dezvoltarea morală ca instrument de evoluție și influența în bine a mediului înconjurător.

EDUCARE. În toate planurile în care ne manifestăm. Credem în importantă informației și a informării și suntem în continuu proces educativ.

VERDE NATURAL. În deciziile legate de cum acționăm în societate și asupra mediului înconjurător. Credem că este natural, firesc să protejăm mediul și o spunem verde-n față.

valori - 1